DKB: Drømmedans

Kan en kunstopplevelse også fenge de aller minste barna? KODE inviterer barn mellom 0-2 år i barnehagene i Bergen til et spennende møte med visuell kunst gjennom dansekunstforestillingen «Drømmedans».

Den bergensbaserte danseren Mirte Bogaert har i samarbeid med museet laget en forestilling med utgangspunkt i Drømmedryss-utstillingen i KODE 4. Kunststudent Kanyavee Smestad har laget fantasifulle kostymer og rekvisitter som barna får være med å utforske.

Vi hadde besøk av NRK på generalprøven, som laget en fin reportasje du kan se her

I forestillingen legges det opp til kontakt mellom barn og danser. Gjennom øyne, hender og objekter i scenografi og kostymer får barna en opplevelse gjennom flere sanser.

Tilbudet er støttet med midler fra Den Kulturelle Bæremeisen i Bergen.

Visningsdatoer: 25., 26., og 27. mars. 1., 2., 3., 4. og 5.april. FULLTEGNET
Visningsdatoer: 25. 28. 29. 31. oktober og 1. 21. 22. 25. 26. 27. november. FULLTEGNET

Forestillingstidspunkt: kl. 9.30 og kl. 10.30. Varighet: 30 minutter. Tilbudet er gratis.

Påmelding til elin.flannum@kodebergen.no
Påmeldingen må inneholde opplysninger om antall barn som deltar (maks 10 barn), antall voksne (min. 3 voksne), samt ønsket dag og tidspunkt. 

--

Om danseren: Mirte Bogaert er en bergensbasert belgisk dansekunstner som hovedsakelig skaper scenekunstforestillinger. Hun jobber ofte tverrfaglig sammen med andre kunstnere og har en stor interesse for lyd og musikk. Dette gjenspeiles i hennes prosjekter for ulike målgrupper. Hun har i tillegg jobbet som danser for ulike koreografer og regissører, og jobber for tiden i Frankrike for Mithkhal Alzghair. Mer info om Mirte Bogaert: www.mirtebogaert.com

Om utstillingen: Drømmedryss tar store og små med inn i et fantasifullt drømmeunivers. Illustrasjoner fra norske, aktuelle bildebøker presenteres i litt andre visningsformer enn det som er vanlig for en bildebok, og får spille sammen med kunstobjekter fra museets samlinger.
Mer info om
Drømmedryss får du her: Drømmedryss