Bergen Ballroom: Introduksjon

Velkommen til introduksjon og workshop I i Bergen ballroom, lørdag 29. januar kl. 12 på KODE 1. NB! For påmeldte deltagere.

Ballroom-introduksjon 101: Hva er ballroom?
Med:
Mother Cassandra og Father Diesel
Tidspunkt: kl. 12:00–13:30
Sted: KODE 1, Festsalen, Nordahl Bruns gate 9.

Bergen Ballroom-prosjektet starter med en introduksjon til ballroomkulturens hovedelementer, ledet av Mother Cassandra og Father Diesel. Samtalen vil fokusere på kulturens opphav, historie og struktur, samt viktige navn i miljøet. Cassandra og Diesel vil også presentere de forskjellige ballroomkategoriene man kan konkurrere i.
Målet er å inspirere deltagerne til å prøve ut kategoriene de føler seg mest tiltrukket av. Noen populære kategorier er: Runway, Face, Designer’s Delight, Sex Siren, Drag Lip Sync, Realness, og den mest kjente av alle: Voguing.

Workshop I: Prøv ut ballroom
Med: Mother Cassandra, Father Diesel og Sergio Prin-Sand
Tidspunkt: 14:00 – 18:00
Sted: KODE 1, Festsalen, Nordahl Bruns gate 9.

I den første workshopen får deltagerne muligheten til å prøve ut sine favorittkategorier. Cassandra og Diesel vil veilede hver enkelt deltager gjennom deres utvalgte kategorier, samtidig som de sørger for at alle føler seg trygge til å eksperimentere og uttrykke seg selv. Vi vil også gå gjennom hvordan konkurransen på et ball arter seg, kriteriene for hver kategori, og hva dommerne ser etter.
Velkommen til en morsom, leken, motiverende og informativ første dag med Bergen Ballroom!
 

Bergen Ballroom er et samarbeidsprosjekt, organisert av KODE, Carte Blanche og Mother Cassandra Meraki. Last ned programbrosjyre (IN ENGLISH) her

Prosjektet sikter mot å bygge et ballroomfellesskap for de lokale skeive minoritetene i Bergen og på Vestlandet. Vårt mål er å skape trygge rom hvor unge LHBT+ og BIPOC-personer kan utforske temaer som kjønn, identitet og personlig uttrykk gjennom ballroomkulturens forskjellige kunstformer, og finne tilhørighet i et kreativt fellesskap.

Bergen ballroom er en del av Skeivt kulturår på KODE

  • Lørdag 29. januar 2022
  • Kode 1
  • - *

* Gratis med påmelding