Spisesteder

På KODE finner du to spisesteder med varierte menyer. La museumsturen bli en enda bedre opplevelse med lunsj eller middag i smakfulle omgivelser! 

---

Smakverket i KODE 2 er kafé med lunsjmeny.

Smakverket er en av byens populære lunsjsteder. Barrista Olav H. W. Egeberg og kokk Angus Hugøy ønsker publikum velkommen inn til å ta en kaffe i formel 1-klassen eller spise en forseggjort lunsj. Kafémenyen består av lekre sandwicher, enkle lunsjretter og saftige kaker. Smakverket har også egen cateringmeny og det er mulig å bestille lokalet til lukket selskap.

For mer informasjon, gå til: smakverket.no

Smakverkets åpningstider
Alle dager kl. 11.00–17.00.

---

Lysverket i KODE 4 er restaurant, bar og nattklubb.

Lysverket har vakt stor oppmerksomhet siden oppstarten i 2013. En tydelig bergensrestaurant med fokus på fersk sjømat - men også kjøtt og rene grønnsaksretter står på menyen. Lysverket byr blant annet på de beste råvarene fra nærområdet som sjøkreps, hummer, kamskjell og østers i verdensklasse. De serverer både 4 og 7 retter i restauranten samt á la carte i barområdet. Medeier og kjøkkensjef Christopher Haatuft kom nylig hjem fra et lengre opphold i USA der han blant annet var ansatt på 3-stjerners Michelin restauranten Per Se - flere ganger kåret til best i NYC og rangert blant verdens 10 beste restauranter. Lysverket er blant annet rangert som Nordens 3. beste restaurant av det amerikanske livsstilsmagasinet GQ. Lysverket kan også bookes for lukket selskap.

Baren tilbyr et spisset utvalg øl som er plukket ut fra det beste nordiske mikrobryggerier har å by på. Her serveres klassiske og sesongbaserte cocktails som er blandet med egenprodusert juice og sirup. Kjøkkenet byr også på en egen barmeny.

For mer informasjon og meny, gå til: lysverket.no

Lysverkets åpningstider
Tirsdag - Torsdag kl. 17:00 - 01:00
Fredag - Lørdag 17:00 - 03:00
Søndag - Mandag - 17:00 - 01:00 (kun bar)