Privat omvisning

Ønsker du en annerledes ramme for et arrangement? Bestill en guidet privat omvisning i en av våre utstillinger!

En stemningsfull og interessant vandring i museets utstillinger blir spesielt flott når man kan gjøre den sammen med noen andre. Vi tilbyr omvisning i alle våre utstillinger og våre formidlere kan tilpasse omvisningen etter deres interesser. Vi kan også tilby kreative verksted ledet av en av våre verkstedsansvarlige kunstnere. Hvis ønskelig er det også mulighet for en aperitiff i forbindelse med arrangementet.

Tema for besøket kan for eksempel være ett av følgende forslag:

I Edvard Munchs verden
Kjærlighet, angst, liv og død – dette er tema for noen av Munchs mest kjente motiver: Melankoli, Sjalusi, Aften på Karl Johan og Ved dødssengen.  I KODE finnes verdens tredje største museumssamling av Edvard Munchs kunst, og dette gir et fantastisk utgangspunkt for et spennende møte med Munchs uttrykksfulle bildeverden.

Varighet: 45-60 minutter
Les mer om utstillingen her

Nikolai Astrup – Ut av skyggen
Den nye Astrup-utstillingen viser hvordan nattens mørke og mystikk, og barndommens inntrykk, er viktig for Astrup. I det dunkle skumringslyset og i natteskyggene vekkes naturen til live: trær blir til troll og fjell får fjes.  De skiftende stemningene og de ulike skildringene av mennesker i nærkontakt med naturen er sentrale tema i utstillingen.  Bli med på omvisning i en utstilling som pirrer fantasien og forestillingsevnen!

I forbindelse med Astrup-omvisningen kan vi tilby trykkeverksted der vi lager monotrykk. Dette tilbudet har plass til en gruppe på maksimum 40 personer, men grunnet plasshensyn må gruppen deles i to. (Den ene gruppen starter i verkstedet og avslutter i utstillingen, mens den andre gruppen starter i utstillingen og avslutter i verkstedet.)

Varighet for kun omvisning: 45-60 minutter
Varighet for omvisning med verksted: 2 timer
Les mer om utstillingen her

«Kunsten å se»
Hvorfor krever den moderne kunsten at vi ser på en annen måte – og hva innebærer dette? Vi ser på kunstverk av mellom andre Pablo Picasso, Paul Klee og Anna-Eva Bergman. Hva er annerledes i disse bildene i forhold til den eldre, tradisjonelle bildekunsten – og hvorfor?

Varighet: 45-60 minutter
Les mer om utstillingen her

Bestilling
Ta kontakt via e-post formidling@kodebergen.no og vi vil hjelpe deg med din bestilling.
Bestilling bør skje senest en uke i forveien. Vi har 2-4 dagers behandlingstid på bestillingene.

Vennligst oppgi følgende i din e-post:
Ønsket omvisningstema
Dato og klokkeslett (oppgi gjerne flere alternativ)
Antall personer i gruppen
Eventuelle merknader

PRISER:
Prisene gjelder for grupper på inntil 30 personer pr. gruppe.

Omvisning dagtid i ukedag: kr 4000,-

Omvisning kveldstid og helg: kr 6000,-

Omvisning ved leie av Tårnsalen: kr. 3000,-

Verksted innenfor/utenom ordinær åpningstid: kr 4000,-/6000