KODE Kunstklubb

Bli medlem og ta med en venn og oppleve alle våre utstillinger gratis i et helt år.

Medlemsfordeler: Gratis inngang - med en venn. Som medlem får du tilgang til alle museets utstillinger hele året. Dette gjelder også alle arrangement som foregår i åpningstiden. ​Førvisning og utstillingsåpning - med en venn. Medlemmer inviteres til å være med på førvisning av nye utstillinger med kurator eller kunstner.

Rabatt i KODE-butikkene. Medlemmer får 25 % rabatt på museets egenproduserte kataloger 10 % rabatt på øvrige varer i museumsbutikkene. 

Medlemsarrangement - eksklusivt for medlemmer. KODE Kunstklubb arrangerer medlemsarrangement seks til åtte ganger i året. Blant tidligere arrangementer er studietur, omvisning, verksted og foredrag.

Medlemskap: Ordinær: kr. 450,- 17-27 år: 300,- *Medlemskapet gjelder i et år fra innmeldingsdato 

Gi medlemskap i gave? Send en mail til: medlem@kodebergen.no eller oppsøk en av våre resepsjoner! 

Se vårens program for 2017 her

INNMELDING For å bli med i KODE Kunstklubb, fyller du ut innmeldingsskjema under eller kontakter en av våre resepsjoner. KODE Kunstklubb vil sende deg medlemsinformasjon via e-post. Dersom du ikke oppgir en e-postadresse sender vi dette til deg via post.

Nyhetsbrev: Som medlem av KODE Kunstklubb vil du motta KODEs nyhetsbrev. Om du ikke ønsker dette, kryss av i boksen under.

Personalia
Adresseinformasjon
Alder
* Medlemskap gjelder i et år fra innmeldingsdato.