Aktiviteter for barn

Barnefamilier inviteres til verksteder hver helg, med et nytt tema hver måned. Vi har også aktiviteter på Troldhaugen og Siljustøl utvalgte datoer.

Alle aktiviteter er gratis for barn i følge med betalende voksen (Vanlig inngangsbillett) og foregår som regel i KunstLab i KODE 4.

Verkstedene arrangeres etter «Dropp innom-prinsippet», det vil si at man kan komme og gå som man vil.

I KunstLab er det ellers stor boltreplass og en rekke aktiviteter man kan utforske på egenhånd sammen med barna. Utstillingen Drømmedryss vises også her, og et eget rom med lesekrok hvor man kan lese sammen med barna og en tegnestasjon hvor en kan tegne sammen.

KunstLab følger museets åpningstid kl. 11-17, men verkstedet stenger 16.30. Det er begrenset med plasser på familieomvisningene, så vær ute i god tid.

Familieprogram vinter 2018

--

November

Månedens familieverksted: Trykk i vei!
Hver lørdag og søndag i november kl. 11.00–16.30 

Vi jobber med enkle trykketeknikker, lager egne stempel og trykker med høstens blader. Passer for alle. Les mer her
KunstLab, KODE 4

Desember

Månedens familieverksted: Fargerike stjerner
Hver lørdag og søndag i desember kl. 11.00–16.30 

Vi lager stjerner i ulike materialer som kan lyse opp de mørke vinterdagene. Passer for alle. Les mer her
KunstLab, KODE 4

Førjulsfest i skogen på Siljustøl
Lørdag 1. desember kl. 16.30

Tradisjonen tro tenner vi en av Vestlandets største julegraner i skogen på Siljustøl med julestemt underholdning. Det blir lysfest, juletregang og servering av gløgg og klementiner. Og hvem vet – kanskje dukker nissen opp i skogen også i år?
Gratis for hele familien. Les mer her

Jul på Troldhaugen
Søndag 2. desember kl. 12-16

Bli med når Troldhaugen fylles med juleaktiviteter, gode dufter og smaker og varierte kulturopplevelser for både store og små. 
Les mer her

---

Barnas Nyhetsbrev

Meld deg på Barnas nyhetsbrev og få med deg hva KODE har å by på av kunstaktiviteter for de små! Send påmelding til barnaskunstklubb@kodebergen.no. Oppgi gjerne barnets fødselsår, foresattes navn og foretrukket epost.

 

Foto: Dag Fosse