Aktiviteter for barn

Barnefamilier inviteres til verksteder hver helg, med et nytt tema hver måned. Vi har også aktiviteter på Troldhaugen og Siljustøl utvalgte datoer.

Alle aktiviteter er gratis for barn i følge med betalende voksen (Vanlig inngangsbillett) og foregår som regel i KunstLab i KODE 4.

Helgeverkstedene arrangeres etter «Dropp innom-prinsippet», det vil si at man kan komme og gå som man vil.

I KunstLab er det ellers stor boltreplass og en rekke aktiviteter man kan utforske på egenhånd sammen med barna. Utstillingen Drømmedryss vises også her, og et eget rom med lesekrok hvor man kan lese sammen med barna og en tegnestasjon hvor en kan tegne sammen.

KunstLab følger museets åpningstid.

Vennligst merk: KunstLab er åpen til og med 23. desember, men det er ikke åpent verkstedstilbud den 22. og 23. desember. Da har KunstLab-vertene våre fri.

Familieprogram 2018

--

Desember

Månedens familieverksted: Fargerike stjerner
Hver lørdag og søndag i desember kl. 11.00–16.30  (ikke 22. og 23.)

Vi lager stjerner i ulike materialer som kan lyse opp de mørke vinterdagene. Passer for alle. Les mer her
KunstLab, KODE 4

Førjulsfest i skogen på Siljustøl
Lørdag 1. desember kl. 16.30

Tradisjonen tro tenner vi en av Vestlandets største julegraner i skogen på Siljustøl med julestemt underholdning. Det blir lysfest, juletregang og servering av gløgg og klementiner. Og hvem vet – kanskje dukker nissen opp i skogen også i år?
Gratis for hele familien. Les mer her

Jul på Troldhaugen
Søndag 2. desember kl. 12-16

Bli med når Troldhaugen fylles med juleaktiviteter, gode dufter og smaker og varierte kulturopplevelser for både store og små. 
Les mer her

---

Barnas Nyhetsbrev

Meld deg på Barnas nyhetsbrev og få med deg hva KODE har å by på av kunstaktiviteter for de små! Send påmelding til barnaskunstklubb@kodebergen.no. Oppgi gjerne barnets fødselsår, foresattes navn og foretrukket epost.

 

Foto: Dag Fosse