Utstillingsåpning 10. mai: Krefter

Velkommen til åpning av utstillingen «Krefter – Dyrdal Kvasbø Tingleff» fredag 10. mai kl. 19.00

De norske kunstnerne Kari Dyrdal, Torbjørn Kvasbø og Marit Tingleff har mye til felles. De jobber alle i store format, på grensen av hva som er fysisk mulig. De har markert seg på den nasjonale og internasjonale kunstscenen gjennom flere tiår. Og for alle tre startet det i Bergen. 

Denne sommeren returnerer de til Bergen og KODE, hvor de blir presentert sammen i stor skala for første gang for et norsk publikum. Utstillingen «Krefter – Dyrdal Kvasbø Tingleff» vil vises gjennom flere saler på KODE og vises fra 10. mai – 15. september. Utstillingen er et samarbeid med Norwegian Crafts, Musée National de céramique Sèvres, hvor utstillingen i vinter ble vist for det franske publikum, og Sørlandets Kunstmuseum, hvor utstillingen vandrer videre 12. oktober. Les mer om utstillingen her

 

Utstillingsåpning

Dato: Fredag 10. mai kl. 19.00
Sted: KODE 4

Program for kvelden
19.00: Dørene åpner på KODE 4

19.20: Musikalsk innslag på tuba av Christopher Strømme fra Griegakademiet i Tårnsalen KODE 4 .

19.30: Åpningstale ved Venstres parlamentariske leder Terje Breivik i Tårnsalen  KODE 4

Utstillingen vises også på KODE 2 og publikum er velkommen videre her etter åpningstalene.

Festen fortsetter på Smakverket med popcorn og fengende rytmer fra  DJ Lars Finborud.  
Når Lars Finborud ikke spiller gitar og bass med band som Chain Wallet, Tellef Raabe og Advanced Language liker han å spille plater på forskjellige utesteder i Bergen. Musikksmaken hans er omfattende og alltid i utvikling – i DJ-settene sine mikser han groovy og fengende house, disco, electro, funk, soul, hip hop, afrobeat og jazz som garantert får oss i stemning.

Åpent og gratis inngang for alle. Forfriskninger.

 

  • Fredag 10. mai 2019
  • Kode 4
  • - *

* Gratis for alle!