Kuratoromvisning: Krefter

Omvisning i utstillingen «Krefter – Dyrdal Kvasbø Tingleff» med kurator Anne Britt Ylvisåker, søndag 12. mai kl. 13 og 14. 

De norske kunstnerne Kari Dyrdal, Torbjørn Kvasbø og Marit Tingleff har mye til felles. De jobber alle i store format, på grensen av hva som er fysisk mulig. De har markert seg på den nasjonale og internasjonale kunstscenen gjennom flere tiår. Og for alle tre startet det i Bergen. 

Anne Britt Ylvisåker er førstekonservator ved KODE og kurator for utstillingen. Denne søndagen inviterer hun med på omvisning i den nye utstillingen. 

Denne sommeren returnerer de til Bergen og KODE, hvor de blir presentert sammen i stor skala for første gang for et norsk publikum. Utstillingen «Krefter – Dyrdal Kvasbø Tingleff» vil vises gjennom flere saler på KODE og vises fra 10. mai – 15. september. Utstillingen er et samarbeid med Norwegian Crafts, Musée National de céramique Sèvres, hvor utstillingen i vinter ble vist for det franske publikum, og Sørlandets Kunstmuseum, hvor utstillingen vandrer videre 12. oktober. Les mer om utstillingen her

Praktisk informasjon: 
Omvisning kl. 13 og kl. 14 i KODE 2. Du behøver kun ordinær inngangsbillett for å delta. Påmelding i resepsjonen. 

Torbjørn Kvasbø, Rørskulptur, 2013 (foto: Dag Fosse)