Kritikersamtale: Årsutstillingen 2019

Velkommen til Kritikersamtale om Årsutstillingen med blant andre Kjetil Røed og Line Ulekleiv, søndag 20. oktober kl 14.30 i Festsalen, KODE1. 

Serien Kritikersamtaler arrangert av VISP tar for seg aktuelle utstillinger og diskuterer hva de er, hva de gjør og hvordan vi kan forholde oss til kunsten som presenteres. Et panel vil presentere sine meninger og analyser, og vi har en lav terskel for innspill og spørsmål fra publikum.

I panelet denne gangen møter vi blant andre Kjetil Røed, redaktør i bladet Billedkunst og kritiker i Vårt Land, og Line Ulekleiv, skribent og kritiker i Klassekampen. De vil gi sine analyser og kritikk av Årsutstillingen 2019. Moderator er Kirsti van Hoegee, billedkunstner og daglig leder av Kraft.

Arrangementet er støttet av Bergen Kommune, Fritt Ord og Hordaland Fylkeskommune og gjøres i samspill med paneldebatten 7. november om kunstkritikk i regi av Norske Kunsthåndverkere og tidsskriftet Kunsthåndverk.

VISP  er en kompetanse- og nettverksorganisasjonen for det visuelle kunstfeltet og arbeider for å bedre og tilrettelegge vilkårene for produksjon og formidling av visuell kunst.

  • Søndag 20. oktober 2019
  • Kode 1
  • -

Nina Malterud, Brikke 1-4, 2019. Leirgods, glasur. (foto: Dag Fosse)