KODE Kunstklubb program

Program for kunstklubben høsten 2017.

Meld deg inn i KODE Kunstklubb og nyt et helt år med kunst og kulturopplevelser!

Som medlem får du en rekke fordeler, blant annet gratis inngang for deg og en venn. Les mer om medlemskapet og innmelding på denne siden

Program

TIRSDAG 5. SEPTEMBER kl. 13, 14, 15, 18 og 19
Omvisning: H.M. Dronning Sonja – Underveis
Grunnet stor pågang blir det ekstraomvisninger i utstillingen denne høsten! H.M. Dronning Sonja – Underveis er en fortelling om hvilken betydning kunst har i menneskers liv, da spesielt i Dronningens liv. I tillegg er den en kunstnerisk markering av Dronningens 80-årsjubileum.
KODE 1

TORSDAG 21. SEPTEMBER kl. 18
Foredrag: Herr og fru Singer

Det rike amerikanske ekteparet William Singer jr. (1868–1943) og Anna Brugh Singer (1878–1962) reiste mye i Europa. Etter reiser i Norge ble de begeistret for den norske naturen og valgte Olden i Nordfjord som fast oppholdssted om somrene. Huset deres her var fylt med kunst og antikviteter. Anna Brugh Singer testamenterte en rekke av samlingen til Vestlandske Kunstindustrimuseum, og i 1963 åpnet museet sin første presentasjon av Singersamlingen.
KODE 1

TORSDAG 26. OKTOBER kl. 18
Førvisning: Chiharu Shiota – Direction
Den japanske kunstneren Chiharu Shiota er internasjonalt anerkjent for sine omfattende og spektakulære trådverk, som fyller hele rom. Den 27. oktober åpner hun installasjonen «Direction» i den helt nye Stenersensalen i KODE 2, laget spesielt for Bergen.
KODE 2

ONSDAG 15. NOVEMBER og TORSDAG 16. NOVEMBER kl. 18
Ta selfie med kunsten!
Kreativt verksted i samlingen. Mer informasjon kommer.
KODE 4

TORSDAG 7. DESEMBER kl 11–20
Julehandel i Kodebutikkene
Velkommen til en trivelig handel med gode rabatter for medlemmer av Kunstklubben. Butikken i KODE 1 og 2 holder åpent til kl. 20.
KODE 1/2

Invitasjon til arrangement med utfyllende informasjon sendes i forkant til kunstklubbens medlemmer. NB! Ved plassbegrensninger vil påmelding forekomme.

 

  • Tirsdag, 5 september, 2017 til Søndag, 31 desember, 2017