Juryomvisning: Årsutstillingen 2019

Bli med på omvisning med juryleder Kiyoshi Yamamoto i den nyåpnede Årsutstillingen 2019, søndag 13. oktober kl. 13 og 14. 

Norske Kunsthåndverkeres årsutstilling er den største årlige mønstringen av norsk samtidskunsthåndverk og ble første gang vist i 1975. Utstillingen har åpen innsendingrett og juryeres av NKs nasjonale jury, med mål om å ta pulsen på dagens materialbaserte kunst. I år er det Permanenten, KODE 1 som er visningssted. 

En jury bestående av tre kunsthåndverkere oppnevnt av Norske Kunsthåndverkeres landsmøte, samt en faglig representant fra KODE, bestemmer hvilke verk som skal utgjøre Årsutstillingen.

Tekstilkunstner Kiyoshi Yamamoto leder årets juryarbeid, sammen med metallkunstner Aron Irving Li, designer og kunsthåndverker Kristine Bjaadal, og førstekonservator Anne Britt Ylvisåker ved KODE. Denne søndagen har du muligheten til å bli med Kiyoshi på omvisning i utstillingen og høre mer om hva som rører seg på feltet. 

Les mer om utstillingen her

Utstillingen vises i KODE 1. 

Praktisk informasjon: 
Omvisning kl. 13 og kl. 14. Du behøver kun ordinær inngangsbillett for å delta. Påmelding i resepsjonen. 

  • Søndag 13. oktober 2019
  • Kode 1
  • 130 / 60 / 0 *

* Adgang alle Kode museer i 2 dager. Voksne 130,- / Studenter 60,- / Barn under 16 år 0,-

F.v. Kristine Bjaadal, Aron Irving Li, Kiyoshi Yamamoto og Anne Britt Ylvisåker fra KODE under arbeidet med 2. juryeringen i Bergen. Foto: Marit Lønning Reiten