Borealis: Konsertsirkus!

Borealis festivalen på KODE: Konsertsirkus! i KODE 2, lørdag 10. mars kl. 14–17:00.

Borealis er en festival for eksperimentell musikk, som over 5 dager i mars inntar Bergen. Også i år er KODE konsertscene for festivalen med tre konserter på programmet. Les mer om Borealis her

Kjøp billetter her

Konsertsirkus!
Lørdag 11. mars, kl. 14–17 i KODE 2
Tanzmacher:
Eva Pfitzenmaier (vokal), Stephan Meidell (gitar), Øyvind Skarbø (trommer), Karen Eide Bøen (dans)

BIT20:
Sindre Sortland, Else Olsen Storesund og 6. trinn ved Krohnengen skole

Vårt familiearrangement er tilbake, og omfavner eksperimentell musikk og forestillinger i rom og til tider som hele familien kan ha glede av! I år flytter Konsertsirkus! inn i et nytt lokale – de tomme modernistiske galleriene til KODE 2, som vi vil fylle med lyd, farge og nye musikalske uttrykk!

I en ny framføring fra den bergensbaserte kvartetten Tanzmacher bytter dansere og musikere plass; gitarer og trommer blander seg med lyden av føtter og stemmer, og alle presser grensene i sin søken på å finne nye måter å spille på.

Ved å samle sammen sterke, unge utøvere og komponister, presenterer Else Olsen Storesund og Karina Opdal fra BIT20s formidlingsteam og elever ved Krohnengen barneskole DEN ............. SKOGEN – et splitter nytt og ordløst eventyr.

Og hvis man kikker ut på Festplassen kan man se førerne av festivalens mest uvanlige instrumenter; en trio bestående av heisekraner fra Nordic Crane Vest, som forvandler seg til elegante ballettdansere i det de øver til festivalens avslutningsnummer med komponisten Natacha Diels. Kanskje kan du gå ut og hilse på dem?

I tillegg får man som vanlig alle de spennende Konsertsirkus!-forfriskningene!
Hver framføring vil repeteres i løpet av ettermiddagen, og det vil være stor boltreplass; både unge og eldre lyttere er velkomne til denne spennende ettermiddagen fylt av musikk!
 

Presentert i samarbeid med KODE

Tanzmacher støttet av Kulturrådet

  • Lørdag 10. mars 2018
  • Kode 2